Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Круглий стіл на тему «Зміни Порядку відшкодування витрат за надані послуги санаторно-курортним закладам за вибором потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійного захворювання в 2019році»

15.02.2019
Южноукраїнське відділення Управління ВД ФСС України в Миколаївській області

13  лютого 2019 року в Южноукраїнському міському відділенні Управління ВД Фонду соціального страхування України в Миколаївській області було проведено засідання круглого столу на тему «Зміни Порядку відшкодування витрат за надані послуги санаторно-курортним закладам за вибором потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійного захворювання в 2019році». за участю потерпілих на виробництві м.Южноукраїнськ, осіб з обмеженими можливостями, а також потерпілих внутрішньо переміщених осіб.

Начальник Южноукраїнського міського відділення Гут Світлана Станіславівна відкрила засідання круглого столу, відмітила що одним із головних завдань Фонду є забезпечення прав та гарантій осіб з інвалідністю, щодо їх соціального захисту у зв’язку з втратою працездатності від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, покращення рівня якості соціальних послуг та санаротно-курортного лікування. Підвела підсумки роботи Фодну за 2018 рік щодо проведеного санаторно-курортного лікування потерпілих.

Головний спеціаліст з медичної реабілітації та соціальних послуг  Сидорчук Л.Г. повідомила про зміни в порядку оформлення договору на санаторно-курортне лікування та додатків до нього.

В ході засідання круглого столу було надано роз’яснення щодо відшкодування шкоди, забезпечення лікарськими засобами, санаторно-курортним лікуванням, технічними та іншими засобами реабілітації потерпілих унаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання. Відбувся плідний діалог.

Потерпілі на виробництві висловили слова вдячності Фонду соціального страхування України за ту турботу, яку вони надають людям та роблять їх життя кращим та світлим.