Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Надходження та використання бюджетних коштів за період з 08.02.2019 по 14.02.2019

18.02.2019
Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до міського бюджету  надійшло  податків  та  зборів  у  сумі 2 606,1 тис.грн., із них: 1 604,1 тис.грн. –  надходження податку  на  доходи  фізичних  осіб та 59,8 тис. грн. – земельного податку.

З міського бюджету профінансовано видатки з урахуванням субвенцій з державного та обласного  бюджетів в сумі 7 731,2 тис.грн. з них  на: виплату заробітної плати, відпускних та розрахункових з нарахуваннями – 3 220,6 тис.грн., медикаменти – 3,7 тис.грн.,  придбання продуктів харчування – 463,4 тис.грн., енергоносії – 1 146,9 тис.грн., а також на інші видатки – 695,6 тис.грн., а саме на:  курси та відрядження; розміщення інформації в ЗМІ; охорону громадського порядку та безпеки; технічний огляд транспортних засобів та медичний огляд водіїв; придбання квітів; відшкодування витрат за пільговий проїзд залізничним транспортом окремих категорій громадян на приміських маршрутах; надання пільг окремим категоріям громадян по оплаті ЖКП; фінансову підтримку громадських організацій; забезпечення безоплатним користуванням "соціальним пакетом" державного та громадського телебачення одиноких та одиноко проживаючих пенсіонерів, осіб з інвалідністю І та ІІ групи, багатодітних сімей, де виховується троє і більше дітей; забезпечення слуховими апаратами ветеранів війни та осіб з інвалідністю з вадами слуху; відшкодування вартості встановлення на пільгових умовах квартирних телефонів та надання пільг на абонентну плату за користування стаціонарним телефоном окремим категоріям громадян; оплату за навчання Терещенко А.Л.; технічне обслуговування пожежної сигналізації; послуги зв’язку та охорони; обслуговування системи пожежної сигналізації; щомісячну матеріальну допомогу учасникам бойових дій у роки Другої світової війни; вивіз та складування твердих побутових відходів; на виконання рішення Господарського суду Миколаївської обл. (Наказ Господарського суду від 18.06.2012 року по справі №5016/3702/2011 (17/177) техобслуговування РРО; дезінсекцію та дератизацію; очищення від снігу, тощо.

За рахунок  коштів субвенцій  з  державного та обласного  бюджетів  проведено видатки в сумі 2 201,0 тис. грн., які були направлені на: утримання центрiв соціально-психологічної реабiлітації дiтей (заробітна плата з нарахуваннями, відрядження, продукти харчування, оплата послуг, тощо) – 21,8 тис. грн.; виплату заробітної плати з нарахуваннями педагогічним працівникам в сумі 2 055,1 тис. грн.; пільгове медичне обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи – 16,9 тис. грн.; відшкодування вартості лікарських засобів для лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет – 55,5 тис.грн.; утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях  в сумі 51,7 тис. грн.