Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Звертаємо Вашу увагу!

11.02.2019
Управління екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин ЮМР

Міністерство екології та природних ресурсів України від 04.02.2019 опублікувало проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку видачі дозволів на спеціальне використання об'єктів тваринного світу як природних ресурсів загальнодержавного значення та внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 10 серпня 1992 року № 459», яке розроблено Мінприроди на виконання статті 17 Закону України «Про тваринний світ», розпорядження Кабінету Міністрів України від 18.07.2018 № 505-р «Про скасування деяких актів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади» з урахуванням вимог Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності».

Із зазначений проектом постанови та аналізом регуляторного впливу можливо ознайомитись на офіційному веб-сайті Міністерства екології та природних ресурсів України: https://menr.gov.ua/news/33070.html

Строк прийняття зауважень та пропозицій до зазначеного комплекту документів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань становить один місяць з дня оприлюднення.

Зауваження та пропозиції надаються на офіційний веб-сайт або адресу Мінприроди (www.menr.gov.ua, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, тел. (044) 206-31-68).