Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги жителів м.Южноукраїнськ!

28.01.2019
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

31 березня 2019 року відбудуться вибори Президента України. З метою підготовки актуальних та достовірних списків виборців просимо уточнити свої персональні дані, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців.

Особливо це стосується виборців:

  • громадянам, які в день голосування перебуватимуть далеко від свого місця проживання (відрядження, лікування тощо) і тимчасово перебувають на території м.Южноукраїнськ (при собі мати відповідний документ, що пітверджує місце перебування у м.Южноураїнськ );
  • які голосуватимуть вперше (досягли 18-річчя);
  • громадян, що повернулися з місць позбавлення волі;
  • громадян, які прибули із закордону і знялися з обліку в МЗС;
  • які під час останніх виборів у списках виборців виявили неточності в своїх персональних даних, або взагалі були відсутні в них та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру виборців особисто;

Звертаємо увагу, що звернення від виборців щодо включення, виключення, внесення змін до списків виборців, зміни місця голосування приймаються не пізніш як за п’ять днів до дня виборів (до 25.03). Заяви подані пізніше вказаного строку розглядатися не будуть.

Уточнити свої персональні дані виборці можуть за адресою: вул. Дружби Народів, 23, к.4  (колишній БП “Чайка”), тел. для довідок: 5-98-48.

При собі обов’язково мати паспорт громадянина України, а у разі зміни прізвища – документ, що підтверджує ці зміни.

Відділ працює з 8:00  до 17:15 год.,пт. до 16:00 год., обідня перерва: з 12:00 - 13:00 год.