Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Олексій Савченко: «Вже цього місяця розпочнеться збір проектів, визначених громадами на радах регіонального розвитку»

21.01.2019

Цього місяця розпочнеться збір проектів, які громади Миколаївщини визначили як найбільш важливі і пріоритетні для розвитку територій на період 2019-2021 років. 

 

Про це заявив голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко в ефірі одного з місцевих телеканалів. 

«На Раді регіонального розвитку Миколаївщина, як і решта областей, отримала унікальну можливість – провести Раду регіонального розвитку у себе в регіоні і визначитись, які саме проекти нам потрібні, зібрати всі ці проекти до купи і презентувати їх. Після цього я буду доповідати Президенту України Петру Порошенку про ті проекти, які ми зберемо від органів місцевого самоврядування. Я анонсую, що з цього місяця ми почнемо збір проектів, будемо визначатися, а я буду відстоювати їх і просити Президента підтримати в тих ключових питаннях, де саме потрібна його підтримка», - відзначив голова ОДА.  

Олексій Савченко повідомив, що наразі закінчуються Ради регіонального розвитку в об’єднаних територіальних громадах.

Нагадаємо, 27 листопада у Миколаєві відбулося засідання Ради регіонального розвитку Миколаївської області, в якій взяли участь керівництво області, голови міст, голови районних державних адміністрацій, голови об’єднаних територіальних громад, депутати різних рівнів. Усі громади Миколаївщини активно працюють над розробкою перспективного плану розвитку регіону на 2019-2021 роки.

http://www.mk.gov.ua