Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся черговий рейд з метою виявлення бездомних громадян

10.01.2019
КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська»

З метою виявлення бездомних громадян, які потребують термінової допомоги та надання соціальних послуг поза межами закладів соціального захисту 09 січня 2019 року комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнськ» в черговий раз було організоване соціальне патрулювання з залученням представників Южноукраїнського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Южноукраїнської міської організації Товариство Червоного Хреста.

Під час патрулювання в одному із колекторів біля міського автовокзалу було виявлено дві особи, які знаходились у ньому. Цього дня територіальним центром було організовано роздачу гарячого чаю, продуктів харчування та теплих речей. Продукти харчування благодійно надав Храм Святого Антонія. Теплі речі були надані Товариством Червоного Хреста. Безхатченкам була надана інформація про ті чи інші види допомог, які вони можуть отримати. Від поселення до соціальних палат КЗ «ЮМЛ» вищезазначені громадяни відмовилися. За інформацією, яка була надана вищезазначеними особами, працівниками КЗ «ТЦСО» було з’ясовано попереднє місце проживання цих осіб та  повідомлено  їх рідних про теперішнє місцезнаходження.  

У наш час проблема бездомності набуває особливого значення. Просимо Вас не залишатися байдужими і проявляти  милосердя до вищезазначеної категорії людей.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про бездомних громадян, просимо повідомляти комунальний заклад «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» за телефонами 5-55-37, 5-44-54 або звертатися за адресою: б-р Цвіточний 4, кабінети 3, 4. Прийом здійснюється щоденно, крім суботи та неділі: з понеділка по четвер з 8-00 до 17-15, у п’ятницю з 8-00 до 16-00, обідня перерва з 12-00 до 13-00.