Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Інформцентр ЮУАЕС з вертепом відвідали вихованці Соцготелю та відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю

09.01.2019
Управління інформації та громадських зв’язків ВП ЮУ АЕС

В інформаційному центрі «Імпульс» Южно-Українського енергокомплексу 8 січня з вертепом у гостях побували вихованці двох комунальних закладів міста-супутника - Центру соціально-психологічної реабілітації дітей і відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю територіального центру соціального обслуговування населення. У театралізованих сценках з колядками та піснями про народження Христа, діти вітали колектив інформцентру з різдвяними святами.

- Колядувати на підприємствах стало вже нашою давньою традицією. Тому що вона добра, несе позитив і гарний настрій як дітям, так і дорослим. Наші вихованці, звичайно, завжди з нетерпінням чекають на ці свята, щоб назбирати смаколиків і кишенькових грошей. А цього року вони збирають на Wi-Fi в кімнаті відпочинку, - ділиться бажаннями дітей Ярослава Мельник, директор комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради». Тут живуть діти-сироти, діти, позбавлені батьківської опіки, а також ті, хто потрапив у складні життєві обставини.

Як каже Я.Мельник, дітвору Соцготелю з вертепом запросили чимало міських  організацій, церковні приходи та приватні підприємці, а 10 січня вони відправляться колядувати на Южно-Українську АЕС.

Вихованці відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» співали колядки в інформцентрі атомної станції вперше. І гостям, і господарям візит припав до душі.

Працівники ІЦ «Імпульс» подарували маленьким колядникам солодощі, іграшки та новорічні подарунки.