Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Різдвяні привітання

08.01.2019
КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська»

Різдво – це не тільки яскраве та світле свято, але й саме чарівне з усіх. В ці дні небо «відкрите» для побажань та мрій.

Різдво вважається сімейним святом, коли в колі рідних та близьких згадується минулий рік, обговорюються плани та мрії на майбутнє, свято в якому особливо турботливо  ставляться до дітей та старшого покоління.

Дотримуючись традицій 8 січня 2019 року до відпочиваючих відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» завітали зі смаколиками та теплими побажаннями секретар міської ради Людмила Дзюбенко, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганна Мустяца.

Гостей радо зустріла директор комунального закладу Антоніна Мартинко, яка подякувала їм за візит та підтримку нашого закладу. В свою чергу відпочиваючі зазначили, що відчувають турботу про себе та висловили надію, що і в подальшому  будуть мати підтримку з боку міської влади у вирішенні питань пільгової категорії населення.