Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Атомники привітали юних южноукраїнців з Днем Святого Миколая

22.12.2018
Управління інформації та громадських зв’язків ВП ЮУ АЕС

З подарунками та поздоровленнями завітали представники Южно-Українського енергокомплексу у День Святого Миколая до вихованців міського комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» і відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська».

«Нехай збудуться усі ваші найзаповітніші мрії», - щиро побажав дітям від імені семитисячного колективу атомників генеральний директор ВП ЮУАЕС Володимир Лісніченко.

Подарунків та теплих слів цього дня було чимало. До дітей завітали представники Южно-Українського енергокомплексу, виконкому міста-супутника АЕС, правоохоронних органів, громадських організацій, духовенства та приватні підприємці - всі, хто своєю допомогою та турботою намагаються робити важке дитинство вихованців центрів щасливим і безтурботним.

Слід зазначити, що колектив енергокомплексу – у числі активних помічників дітей зі складними долями. Частими гостями тут бувають працівники цеху вентиляції та кондиціонування повітря, служби якості, представники Організації молоді підприємства. У колективу енергетиків є давня і добра традиція - збирати для вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей гроші, одяг, взуття та спортивний інвентар.  Організація веселих концертів і поїздок до зоопарку, виділення путівок до літніх таборів, придбання квитків на театральні вистави – все це та ще багато іншого в переліку добрих справ атомників.