Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Проведено лекції серед медичних працівників

21.12.2018
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

12 та 19 грудня поточного року з метою інформування громадськості про запровадження в Україні послуги сімейного патронату, як складової системи захисту дітей та підтримки сімей з дітьми, практичним психологом міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Лідією Лемещук в рамках річної інформаційної кампанії  впровадження сімейний форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування проведено лекції серед медичних працівників закладів ОЗ міста.

Слухачі дізналися про особливості створення та функціонування патронатних сімей, критерії відбору та перелік документів. Наголошено, що кандидати обов'язково пройдуть навчання за Програмою підготовки у патронатні вихователі. Не залишаться на одинці з проблемами дитини та її біологічної сім'ї, а працюватимуть у складі команди професіоналів-однодумців, які підтримають та забезпечать необхідну допомогу у догляді, вихованні і розвитку влаштованої під патронат дитини. 

Усіх бажаючих, хто відчуває в собі сили та натхнення, або ж потребує більш детальної інформації, було запрошено до Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.