Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Робота дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги в приміщенні Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області

13.12.2018
Арбузинський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській обл.

11.12.2018р. у рамках співпраці Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області та Южноукраїнського бюро правової допомоги та з нагоди Всеукраїнського тижня права начальником Южноукраїнського бюро правової допомоги (Вознесенський місцевий центр з надання БВПД) Ганною Зоткіною було проведено третій прийом громадян, які перебувають на обліку органу пробації.

Під час проведення прийому двоє осіб з числа суб’єктів пробації звернулися за первинною правовою допомогою. Суб’єктам пробації було проведено бесіду про права та обов’язки людини і громадянина.

Зустріч відбулася відповідно до графіку роботи дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги в приміщенні Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області протягом 2018р.

Старший інспектор Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Ольга Володимирівна Буднік