Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До відома випускників шкіл та коледжів віком від 16 до 18 років!

12.12.2018
Управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради

Українська академія лідерства відкриває прийом заявок на 2019 навчальний рік! Лише 300 хлопців та дівчат віком від 16 до 18 років, які готові стати творцями змін сучасної української держави, пройдуть 10-місячну програму лідерства, отримають доступ до лекцій та занять з найкращими українськими та іноземними професорами. Візьмуть участь у міжнародних проектах і освітніх експедиціях до країн ЄС та Ізраїлю. Перша хвиля вже стартувала та триватиме до 01 березня 2019 року

Протягом 10 місяців в Українській академії лідерства студенти втілюють проекти, отримують всебічний розвиток у трьох напрямках: інтелектуальному, фізичному та емоційному. Серед національних лекторів – професори, доктори наук, випускники Стенфорду, керівники громадських організацій  Transparency International, Центру демократії та верховенства права, інвестиційних фондів Western NIS Enterprise Fund та Horizon Capital, бізнесу, а також, психологи, фітнес-тренери, архітектори, проектні менеджери. Наприкінці навчання студенти бігають півмарафон та обовʼязково складають тест з фізичної підготовки APFT.  

Найамбітніші підлітки України отримають грант на навчання у 10 000 доларів.

З інформаційними матеріалами щодо конкурсу можливо ознайомитись на офіційному веб-сайті: https://gurt.org.ua/news/grants/42401/, а для проходження програми Української академії лідерства потрібно заповнити анкету на сайті: http://ual.ua/join.