Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ

11.12.2018
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

Саме під таким девізом пройшла передноворічна благодійна акція для підтримки воїнів, які знаходяться в зоні АТО. Акція проходила з 10 жовтня по 11 грудня 2018 року. В акції взяли участь учні, вихованці дитячих садочків, педагоги ЗЗСО і ЗДО, батьки.

Діти прагнули підтримати захисників нашої країни та привітати їх з Днем Святого Миколая, Новим роком. Під час акції збирали теплі шкарпетки, рукавиці, засоби гігієни, продукти харчування, солодощі. Діти підготували малюнки-привітання, зробили новорічні поробки, учні гімназії №1 виготовили  вітальну картину.

Речі, зібрані під час акції, передано до офісу Южноукраїнської міської організації ветеранів та учасників антитерористичної операції.  Зі слів Тетяни Сорокодум  - члена правління даної організації, всі речі будуть передані до 79-ї аеромобільної бригади, 40-ї артилерійської бригади, 57-ї бригади морської піхоти, саме в них проходять свою службу наші  хлопці. Частину продуктових наборів передадуть членам сімей військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО.

 Сподіваємося, що наша участь в акції стане запорукою мужності, відваги  для наших українських захисників, придасть їм  віри у перемогу,  наблизить до очікуваного миру і ще раз нагадає про те, що ми чекаємо їх повернення живими і неушкодженими.

Дорогий солдате, ми віримо в Тебе, віримо у перемогу, віримо в Україну!

 Слава Україні! Героям Слава!