Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До відома суб’єктів господарювання!

11.12.2018
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

З метою формування привабливого зовнішнього вигляду міста Южноукраїнська до Новорічних свят, створення святкової атмосфери для мешканців і гостей міста в новорічні та Різдвяні свята, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради звертається до суб’єктів господарювання, об’єкти яких розміщені на вулицях міста Южноукраїнська, з проханням оформити зовнішні вітрини, фасади, прилеглі території, з використання світлових елементів, сучасних оздоблювальних матеріалів та святкових прикрас новорічної тематики.

При цьому, нагадує, що відповідно до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 20.09.2017 №263 з 10.12.2018 по 25.12.2018 в місті Южноукраїнську проводитиметься міський огляд-конкурс «Краще комплексне новорічне оформлення об’єктів сфери торгівлі, ресторанного господарства та сфери побуту.

Відповідно до Положення про проведення міського огляд-конкурсу «Краще комплексне новорічне оформлення об’єктів сфери торгівлі, ресторанного господарства та сфери побуту», у цьому конкурсі беруть участь суб’єкти господарської діяльності незалежно від форм власності, у віданні яких є заклади ресторанного господарства, торгівлі та сфери побуту.

Критерії конкурсу:

1. Стан рекламної вивіски та фасаду об’єкта.

2. Дизайн та тематичність оформлення вітрини.

3. Загальне святкове оформлення об’єкта та прилеглої території (використання сучасних оздоблювальних матеріалів, світлових елементів, штучних (індивідуальних) виробів, ялинок, тощо).

4. Санітарно-технічний стан об’єкта та прилеглої території.

Положення про проведення міського огляд-конкурс «Краще комплексне новорічне оформлення об’єктів сфери торгівлі, ресторанного господарства та сфери побуту» 14.11.2018 розміщено на офіційному сайті міста Южноукраїнська  за адресою: http://yu.mk.ua/akts/show/9808

Кожен переможець конкурсу нагороджується Подякою міського голови та цінним подарунком вартістю:

  • за перше місце – 5 000,00 грн. з урахуванням ПДФО та військового збору,
  • за друге місце – 3 500,00 грн. з урахуванням ПДФО та військового збору,
  • за третє місце – 2 500, 00 грн. з урахуванням ПДФО та військового збору.

За додатковою інформацією щодо участі у конкурсі звертатися до відділу сприяння підприємництву  за адресою: бульвар Цвіточний, 9, довідки за телефоном: 5-62-00.

*В 2017 році за участь у конкурсі переможці отримали наступні подарунки:

              За перше місце — мультиварка MOULINEX

  За друге місце — праска TEFAL

              За третє місце — термопот MAXWEEL

  В 2016 році:

              За перше місце — LED Телевізор  Elenberg 24D

              За друге місце — Мікрохвильова піч Gorenje MMO 20D

              За третє місце — Пилосмок Samsung VCC