Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Розпочав роботу он-лайн сервіс служби зайнятості для молоді «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа»

08.11.2018
Южноукраїнська міська філія Миколаївського обласного центру зайнятості

Аби допомоги молоді краще зрозуміти себе та зробити свідомий вибір майбутньої професійної діяльності, служба зайнятості презентувала нову профорієнтаційну платформу для молоді – «Моя професія: консультаційна мережа».

За допомогою даного онлайн-сервісу будь-якому зареєстрованому користувачеві можна безкоштовно  пройти тестування, яке допоможе визначитись з вибором професії чи сфери діяльності.

Користувач платформи має змогу пройти тестування з будь-яких електронних носіїв, з яких є доступ до мережі Інтернет, або пройти тестування під керівництвом фахівця з профорієнтації служби зайнятості. В такому випадку,  можна буде отримати кваліфіковану консультацію по результатах тестів та індивідуальну пораду щодо вибору професії чи сфери професійної діяльності.

Отже, реєстрація учасників профорієнтаційної платформи «Моя професія: консультаційна мережа» на сайті Державної служби зайнятості знаходиться за адресою:  www.dcz.gov.ua (закладка «Пройти тестування») або безпосередньо за посиланням www.myprofession.com.ua.

Зазначимо, що наразі також діє профконсультаційне онлайн-тестування на платформі з профорієнтації та розвитку кар’єри  державної служби зайнятості за посиланням: www.profi.dcz.gov.ua