Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Робота дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги в приміщенні Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області

07.11.2018
Арбузинський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській обл.

06.11.2018р. у рамках співпраці Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області та Южноукраїнського бюро правової допомоги начальником Южноукраїнського бюро правової допомоги Ганною Зоткіною було проведено другий прийом громадян, які перебувають на обліку органу пробації.

Під час проведення прийому двоє осіб з числа суб’єктів пробації звернулися за первинною правовою допомогою. Суб’єктам пробації було надано вичерпну консультацію щодо порядку оформлення транспортного засобу за договором купівлі-продажу та працевлаштування за цивільно-правовим договором.

Зустріч відбулася відповідно до графіку роботи дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги в приміщенні Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області протягом 2018р. Наступна зустріч запланована на 11.12.2018р.