Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

10-й Всеукраїнський турнір з шашок-64 в Южноукраїнську

02.11.2018
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

З 29 жовтня по 02 листопада 2018 року у Палаці культури «Енергетик» відбувся вже традиційний 10-й Всеукраїнський турнір з шашок-64 «Золота осінь-2018». У змаганнях, які проходили за швейцарською системою у 7 турів з 2-х мікроматчів чорним та білим кольором, взяли участь 32 учасників з різних областей України,міста Миколаєва та місцевих шашкістів.

Протягом всього турніру точилася дуже гостра боротьба за І місце, переможцем став серед чоловіків майстер спорту Сергій Звонілов з міста Миколаєва. На другому опинився кандидат у майстри спорту з Каховки Сергій Мишин, який поступився переможцю на 1 очко. На третій позиції наш гість з Жовтих Вод член збірної команди Атомпрофспілки Микола Пономаренко, який обійшов в таблиці інших учасників. Серед ветеранів кращий результат у КМС Валентина Мальченко, якому виповнилось у цьому році 80 років, серед жінок на першому місці наша вихованка Поліна Павлова. Юнаки до 16 років переміг Ілля Котельников з Миколаєва.

В змаганнях серед молодших кадетів перемогу здобув представник з міста  Миколаєва Матвій Колєсніков та серед юних надій кращим став южноукраїнець Євген Муравьов ( ЗОШ №2)