Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До Дня визволення України від фашистських загарбників

24.10.2018
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

23 жовтня в рамках відзначення 74-річниці визволення України від  фашистських загарбників, у виствковій залі Южноукраїнського міського історичного музею відбулося відкриття експозиції «Мужність, героїзм та перемога». На захід завітали представники Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних сил Організації ветеранів України,  вихованці центру соціально-психологічної реабілітації дітей  та усі охочі.

До слова була запрошена член ради ветеранів Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних сил Організації ветеранів України Пономарьова Галина Михайлівна, яка привітала усіх присутніх з визволенням України.

Гостям  було представлено документальний фільм про героїзм та мужність українського народу.

Минають десятиліття…,народжуються і виростають нові покоління все менше залишається тих, хто пам’ятає злочини фашистів зі свого трагічного досвіду. Але в пам`яті народній ніколи не погасне подвиг тих, хто боровся і поліг за визволення рідної землі.

До уваги южноукраїнців та гостей міста експозиція «Мужність, героїзм та перемога» діє до 29 жовтня,в якій експоновано елементи озброєння, нагороди, історичні документи, особисті речі та фото безпосередніх учасників бойових дій у Другій світовій війні 1939 – 1945 років.





За довідками з приводу організації екскурсій звертайтесь за адресою:

м. Южноукраїнськ,

вул. Набережна Енергетиків 12-а,

тел.(05136) 2-12-71.