Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Арбузинський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації»

25.10.2018
Арбузинський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській обл.

08.10.2018р. у рамках співпраці Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області та Южноукраїнського бюро правової допомоги було узгоджено графік роботи дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги в приміщенні Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області протягом 2018р.

23.10.2018р. начальником Южноукраїнського бюро правової допомоги Ганною Зоткіною було проведено перший прийом громадян, які перебувають на обліку органу пробації. Під час проведення прийому двоє осіб з числа суб’єктів пробації звернулися за  первинною правовою допомогою. Суб’єктам пробації було надано вичерпну консультацію щодо порядку отримання спадщини, оформлення субсидій та відновлення документів.

Основним завданням пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень. Соціально-виховна робота спрямована насамперед на зміну способу життя та мислення. Саме підвищення рівня правової культури та обізнаності закладає основу законослухняного та успішного життя.