Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулися змагання з волейболу

23.10.2018
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

20 та 21 жовтня 2018 року відбулися змагання з волейболу «Південна ліга» (ІІ тур), присвячених Дню козацтва, серед дівчат 2006 року народження та молодших в спортивних залах ЮЗШ №2 і ЮЗШ №3.  

Збірні команди дівчат (Южноукраїнськ - 1, Южноукраїнськ - 2) 2005 - 2006 років народження відділення волейболу комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа» посіли ІІІ та ІV місця, отримавши поразку у грі з командами Новокрасне - 1 і Арбузинки. А виграли наші дівчата у збірних команд Новокрасне - 2 і Вознесенська.

Волейбольний майданчик - це те місце, де забуваються всі проблеми. З наступного тижня в южноукраїнських загальноосвітніх школах розпочинаються канікули. Дуже приємно було чути від наших волейболісток, що для когось канікули - це відпочинок, а для них - більше вільного часу на тренування, на любимий волейбол.   

Тому бажаємо юним волейболістам та їх тренерам - викладачам Філонку Володимиру Пилиповичу, Самойленко Наталії Сергіївні, Самойленко Андрію Андрійовичу  в майбутньому  тільки перемог.