Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про допомогу постраждалим Чернігівщини

11.10.2018
Заступник міського голови Бацман М.В.

В результаті горіння складів із боєприпасами в м.Ічня на Черніговщині   багато людей вимушено покинули свої домівки,  таким людям дуже потрібна допомога. Виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради оголошено про збір екстреної гуманітарної допомогу жителям Чернігівщини.

Станом на 11.10.2018 відправлено допомогу 2 автомобілями. Це одяг (куртки, пальта, шапки, брюки, юбки, светера, плаття, колготки), взуття, дитячі іграшки, продукти харчування (овочі, цукор, консервовані продукти, макаронні вироби, хліб та інші продукти харчування).

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради виражає подяку за допомогу голові громадської організації «Червоний хрест», підприємцям  Торгівельного майданчику «Ринок «Господар», ФОП Анварову В.Б. «Кавунівський хліб», ФОП Черкас А.Б.,ФОП Пелюх С.В., ФОП Шульга М.Ю., ФОП Іваницька Є.І., магазину «Везунчик» та іншим  небайдужим підприємцям та  городянам міста.

А також подяку працівникам департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради за організацію роботи зі збору допомоги, КП «СКГ» та КП «ТВКГ» за завантаження  та транспортування  гуманітарної допомоги.