Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Обмін досвідом

08.10.2018
КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська»

З метою обміну досвідом в квітні поточного року спеціалісти комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» відвідали Арбузинський територіальний центр надання соціальних послуг. Під час зустрічі була домовленість, що з таким самим візитом наші колеги приїздять до нас. Отож, 4 жовтня делегація з Арбузинського району, а саме директор Арбузинського територіального центру Алла Резніченко, заступник директора територіального центру  Наталія Опалюк та завідувач відділення денного догляду Ірина Арбуз завітали до відділень комунального закладу міста Южноукраїнськ.

Директор КЗ «ТЦСО» м.Южноукраїнська» Антоніна Мартинко гостинно прийняла їх та презентувала заклад, а пишатися нам є чим, адже зміни на краще відбулися у всіх відділеннях.

Гості були приємно вражені від побаченого та новинок у сфері соціальних послуг міста і мають на меті деякі з них втілити у життя в своєму районі, адже будучи сусідами ми маємо навчатися один у одного та переймати тільки найкращий досвід.

Зустріч пройшла в дружній і теплій атмосфері, а обмін досвідом буде корисний  у подальшій роботі