Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Прийміть подяку!

09.10.2018
КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська»

Турбота про людей похилого віку це основна мета роботи комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська», але не завжди усі ідеї, щодо покращення умов у відділеннях можуть бути реалізовані через брак коштів.

Завдяки підтримки міської влади та депутатського корпусу Южноукраїнської міської ради, а саме Палія Олександра, Вороніної Оксани, Кривіцької Жанни, Зеленюка Андрія, нам вдалося покращити матеріально-технічну базу, прикрасити подвір’я  біля відділення, створивши сприятливу атмосферу для відпочинку та реабілітації.

На території відділення встановлено дерев’яну гойдалку, затишну бесідку та лавки, що дозволяє нашим підопічним проводити своє дозвілля на свіжому повітрі, де вони відчувають турботу та піклування про них.

Двір біля відділення засяяв новими яскравими фарбами завдячуючи молодій  художниці Карині Довгань, яка зобразила на стіні будівлі батьківську хату, червону калину,  мальви, соняшники, лелеку… Все це наші давні і добрі символи, наші обереги.

Велика подяка усім причетним до позитивних змін у відділенні та  небайдужість до пільгової категорії населення нашого міста!