Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Старт опалювального сезону знаходиться на особистому контролі голови ОДА Олексія Савченка

04.10.2018

У четвер, 4 жовтня, заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Валентин Гайдаржи, керівники підрозділів ОДА та теплопостачальних підприємств взяли участь у відео-селекторній нараді під керівництвом Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка щодо готовності до опалювального сезону.

Генадій Зубко наголосив на відповідальності безпосередньо органів місцевого самоврядування по комунальним підприємствам, які повинні забезпечити вчасний початок опалювального сезону. 

Він також заявив, що контроль за стартом опалювального сезону на місцях мають здійснювати особисто голови обласних державних адміністрацій. У разі саботажу від органів місцевого самоврядування, вони мають повне право звернутись до органів прокуратури.

Зазначимо, що Миколаївська область практично готова до старту опалювального сезону, теплопостачальними підприємствами області підписано договори на постачання природного газу та направлено до НАК «Нафтогаз» для подальшого оформленя. Початок опалювального періоду об’єктів соціальної сфери та житлового фонду знаходиться на постійному контролі голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олексія Савченка.

http://www.mk.gov.ua