Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулися заходи присвячені Дню людини похилого віку та Дню ветерана

03.10.2018
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку та  День ветерана – свято, яке покликане звернути увагу на потреби старшого покоління. Повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі.

У нашому місті також відбулись заходи присвячені Дню людини похилого віку та Дню ветерана:

організовано привітальні зустрічі та частування солодощами членів Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил організації ветеранів України, Южноукраїнського первинного осередку організації ветеранів війни, праці та збройних сил відокремленого підрозділу Южноукраїнської атомної електростанції дочірнього підприємства національно-атомно-енергетичної компанії «Енергоатом», відпочиваючих відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг  комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська»;

ввечері для всіх бажаючих мешканців міста поважного віку у міському палаці культури «Енергетик» проведено святковий концерт за участю танцювальних та вокальних колективів, частування солодощами та можливістю закружляти в осінньому вальсі під музику духового оркестру Южноукраїнського міського центру культури та дозвілля.

Особливу увагу приділено особам віком старше 85-ти років, яким здійснено виплату одноразової грошової допомоги в сумі 300,00 грн. кожному.

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини людства.»