Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

У міському відділенні УВД ФСС відзначили День людей похилого віку

04.10.2018
Южноукраїнське відділення Управління ВД ФСС України в Миколаївській області

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана.

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь. 

Турбота про громадян похилого віку, ветеранів та осіб з інвалідністю необхідна кожної хвилини, як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.

З цієї нагоди Южноукраїнське міське відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області організувало для людей похилого віку солодкий стіл. Начальник відділення Світлана Гут  гостинно зустріла запрошених, привітала з Міжнародним днем людей похилого віку, побажала присутнім міцного здоров’я, довголіття, миру, добра та залишатися в душі і серці завжди молодими, бадьорими і веселими! Кожному в подарунок була презентована його улюблена пісня молодості.

Пам’ятаймо і надалі про свій невідплатний борг перед ветеранами та громадянами поважного віку. Робитимемо все, щоб вони щоденно відчували повагу і турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності.