Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Нові досягнення, нові перемоги

19.09.2018
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

18 вересня 2018 року у залі засідань виконавчого комітету відбулося вручення сертифікатів стипендіатам міського голови.  Щороку семеро представників закладів освіти міста отримують право отримувати  протягом року стипендію міського голови. Стати стипендіатом можна кожному, приклавши трохи зусиль та проявивши себе на рівні свого закладу, міста, області, України.

Відповідно до розпорядження міського голови від 23.06.2018 року №100-р цього року це право отримали Єфімчук Кристина , учениця 10-В класу , гімназії № 1, Михайлішина Марина , учениця  11-А класу Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Захисників  Вітчизни, Шкурупій Віталій, учень 10 – Б класу Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, Куртова  Анна , учениця 11- Б класу Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3, Ворона Соломія, учениця 9- А класу Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4, Вівтюк Діана, вихованка гуртка естрадного танцю Центру дитячої та юнацької творчості, Синявська  Марина, вихованка гуртка «Технічний дизайн» та «Художня кераміка»,   Станції юних техніків. Віталій Шкурупій вдруге отримує це право, проявивши себе у міських та  обласних  олімпіадах з хімії, фізики та біології,  попавши в трійку переможців на рівні області.

Радість перемоги та успіху розділили із стипендіатами  представники виконавчого комітету: Мустяца Ганна Федорівна, перший заступник міського голови, Головченко Ірина Володимирівна, керуючий справами виконавчого комітету,  батьки, педагоги, адміністрація закладів освіти, представники управління освіти, ЗМІ. Зі словами подяки за  досягнення та визнання високих результатів за 2017-2018 навчальний рік  до дітей і їхніх наставників звернулася Ганна Федорівна Мустяца. Вона побажала стипендіатам та їх батькам здійснення всіх задумів і мрій, досягнення нових перемог на ниві навчання та в громадському житті. Юрій Михайлович Сінчук, начальник управління освіти, подякував учням за їхні стремління до перемоги, батькам та педагогам висловив слова подяки   за добросовісне виконання своїх обов’язків та  підтримку  дітей у їхніх справах. Від батьківської громадськості зі словами подяки виступила Світлана Куртова , яка  подякувала  представників влади та педагогів за підтримку обдарованих дітей, за можливість створювати умови для їх розвитку і заохочення.

Попереду новий навчальний рік, час за який кожен учень та вихованець закладів освіти міста приклавши максимум зусиль може стати стипендіатом  за результатами 2018-2019 н. р. Тож зичимо всім  учням нових творчих злетів та перемог, досягнення поставлених цілей та отримання високих  результатів в конкурсах, змаганнях Всеукраїнських предметних олімпіадах.