Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Соціальний захист жінок

11.09.2018
Южноукраїнська міська філія Миколаївського обласного центру зайнятості

Днями в приміщенні Южноукраїнської міської філії Миколаївського обласного центру зайнятості відбувся семінар для жінок «Жінка на ринку праці».

Даний захід проведено з метою формування у жінок позитивного і свідомого ставлення  до активного процесу працевлаштування та підвищення рівня внутрішньої мотивації до досягнення власних професійних цілей.

Для надання більш розширеної та достовірної інформації до участі в семінарі було запрошено фахівця Вознесенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги Анну Зоткіну, яка поінформувала присутніх про те, що за допомогою фахівців вищезазначеного центру можна отримати безкоштовно правову інформацію та консультації з правових питань. Також А. Зоткіна повідомила про можливість надання допомоги в складенні заяв, скарг та інших документів не процесуального характеру.  

Ще однією із запрошених до заходу була фахівець Державної виконавчої служби м. Южноукраїнська Марина Мазур, яка повідомила присутніх про зміни в законодавстві стосовно стягнення аліментів та посилення відповідальності недобросовісних батьків, а також розповіла, як захищати свої права та протидіяти домашньому насильству.

По закінченню заходу присутні ставили питання та отримали змістовні та інформативні відповіді на них.