Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Вібулася робоча зустріч

29.08.2018
Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Робоча зустріч з питання підготовки проекту регуляторного акту щодо встановлення обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на території міста Южноукраїнська в нічний час на окремо визначених його територіях та під час проведення масових громадських заходів

28 серпня 2018 о 11.00 год. в приміщенні виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулась робоча зустріч з питання підготовки проекту регуляторного акту щодо встановлення обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на території міста Южноукраїнська в нічний час на окремо визначених його територіях та під час проведення масових громадських заходів.

Участь у робочій зустрічі прийняли: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бацман М.В., начальник управління економічного розвитку Петрик І.В., заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради Слободянюк Д.В., начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами УНС ВПО Васильковська Ю.В., головний бухгалтер КП «СКГ» Паламарчук Л.В. та  суб’єкти підприємницької діяльності, які здійснюють торгівлю у нічний час на території міста Южноукраїнська.

Під час робочої зустрічі обговорені питання щодо визначення впливу запропонованого регуляторного акту на суб’єктів підприємницької діяльності.