Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ 41 СЕСІЇ ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ VІІ СКЛИКАННЯ

23.08.2018
Відділ забезпечення депутатської діяльності

23 серпня 2018 року відбулося засідання 10 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання, на якій розглянуто 78 питань порядку денного.

В роботі сесії взяли участь 28 депутатів Южноукраїнської міської ради, начальники управлінь та відділів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, комунальних підприємств міста, ЗМІ, голови ОСББ та  мешканці міста.

Депутатами міської ради затверджено виконання бюджету міста за І півріччя 2018 року.

Міською радою рийнято рішення про виділення коштів з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень для вирішення соціальних питань в місті.

Також було прийнято рішення про внесення змін  до бюджету міста Южноукраїнська на 2018 рік.

Міською радою   припинено повноваження голів постійних комісій міської ради Григоряна Е.Ю. та Захарової О.В. та обрано головами постійних комісій Зеленюка А.В. та Борця М.М.

Внесено зміни та доповнення до заходів міської комплексної Програми «Турбота» на 2018-2022 роки та  до Програми зайнятості населення міста Южноукраїнська на 2018 – 2020 роки.

Прийнято рішення про  погодження інвестиційної програми у сфері теплопостачання відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» на 2018 рік.

Також міська рада прийняла рішення про посилення заходів безпеки у навчальних закладах міста Южноукраїнська Миколаївської області.

Під час роботи депутатами міської ради прийняті рішення  про затвердження для  учасників та воїнів АТО  проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  у 6-му мікрорайоні міста  Южноукраїнська та з інших питань земельного врегулювання на території  міста.»

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання 41 сесії від 23.08.2018.