Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Надходження та використання бюджетних коштів за період з 10.08.2018 по 16.08.2018

21.08.2018
Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до загального фонду міського бюджету надійшло податків і зборів у сумі 3 044,7 тис. грн., із них: 1 977,6 тис. грн. – надходження податку на  доходи  фізичних  осіб та  1 119,5  тис. грн. – земельного податку.

З міського бюджету профінансовано видатки з урахуванням субвенцій з державного та обласного бюджетів в сумі 3 304,3 тис. грн. з них на: виплату заробітної плати, відпускних, матеріальних допомог та розрахункових з нарахуваннями – 56,1 тис. грн.; харчування – 206,8 тис. грн.; енергоносії – 0,7 тис. грн., медикаменти – 1,0 тис. грн., а також інші виплати в сумі 2 732,2 тис. грн., а саме на: придбання: офісних меблів, комплектуючих та аксесуарів до комп’ютерної техніки, обладнання для очищення води, господарських та канцелярських товарів;  будівництво лінійно-кабельних споруд системи відеоспостереження в місті; фінансову підтримку громадських організацій; пільги за комунальні послуги інвалідам по зору, учасникам бойових дій у роки ВВВ, учасникам АТО, воїнам-інтернаціоналістам, почесним громадянам міста; безкоштовний проїзд окремій категорії громадян на спеціальних (дачних), міських та приміських маршрутах автомобільним транспортом; послуги з: проведення санітарно-хімічних та бактеріологічних досліджень питної води; зв’язку, технічного обслуговування тривожної та пожежної сигналізації, охорони громадського порядку та збройових кімнат, оформлення святкових заходів, попередню оплату на: розробку та проведення експертизи проектно-кошторисної документації «Нове будівництво критого спортивного майданчика ЗОШ №1»; коригування проектно-кошторисної документації та проведення експертизи по об’єкту: «Реконструкція будівлі під дошкільний навчальний заклад (будівля колишньої дитячої поліклініки)»; виконання робіт з укріплення основ та фундаментів блоку Б ДНЗ №8; відшкодування: коштів за навчання; вартості проїзду громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи;  за виконані роботи з: поточного ремонту електричних мереж сходових клітин в під’їздах будинку по вул. Набережна Енергетиків,15;  капітального ремонту, в частині заміни вікон, школи №1 з урахуванням технічного нагляду; улаштування поручнів біля та в під’їздах житлових будинків;  по складанню двох проектів щодо відведення ділянок КП «ЖЕО» в постійне користування та обслуговування житлових будинків. 

За   рахунок коштів субвенцій з державного та обласного бюджетів проведено видатки в сумі 307,5 тис. грн., а саме на: виплату відпускних з нарахуваннями за серпень, придбання меблів, кондиціонерів, оплату періодичних видань в сумі 209,8 тис. грн.; за кошти залишку медичної субвенції придбано господарські товари, сплачені послуги зв’язку та ремонт холодильника в сумі 21,6 тис. грн.; відшкодування лікарських засобів для лікування окремих захворювань – 41,9 тис. грн.; медичне обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та матеріальну допомогу сім’ям загиблих учасників АТО направлено 34,2 тис. грн. за рахунок коштів обласного бюджету.