Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Вчимося, переймаємо досвід

24.07.2018
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Делегація з Южноукраїнська (заступники міського голови Бацман М.В., Кольчак О.М., виконуючий обов’язки директора комунального підприємства «Тепловодоканалізаційне господарство» Булгаров В.Г., заступник директора департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради Божко В.А.) відвідала  водний форум «Реалізація та виконання вимог Законів України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», «Про житлово-комунальні послуги». Основи впровадження енергоефективних заходів на підприємствах ВКГ». Він проходив у місті Суми  19 липня 2018 року. В заході приняли участь народні депутати України, представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, керівники органів місцевого самоврядування, керівники підприємств водопровідно-каналізаційного господарства України, партнерські асоціації, науковці, бізнес.

Коректний облік водних ресурсів є вкрай важливим аспектом при комплексному розгляді питань енергоефективності у нашій державі. За останні роки була прийнята низка нормативних правових актів, направлених на поліпшення ситуації в цьому напрямку. Однак для забезпечення реального результату та змін на краще, необхідним є постійне обговорення і обмін досвідом між технічними спеціалістами галузі та представниками влади. Саме тому було організовано  проведення північного водного форуму, як інформаційного майданчику для роз’яснювання та обговорення законодавчих змін, які сьогодні відбуваються в галузі з метою відпрацювання узгодженого напрямку роботи усіх підприємств водопровідно-каналізаційної галузі.

У рамках форуму також відбулась тематична виставка сучасного обладнання та технологій, а також навчальні семінари для фахівців лабораторних, екологічних та виробничо-технічних служб водоканалів.