Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Здійснено перевірку відбуття адміністративного стягнення у вигляді суспільно корисних робіт

17.07.2018
Арбузинський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській обл.

У Арбузинському районі розпочато реалізацію Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів» та проведено перевірку відбуття адміністративного стягнення у вигляді суспільно корисних робіт.

16.07.2018р. старшим інспектором Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Калініч Людмилою спільно зі спеціалістом Костянтинівської селищної ради по співпраці з правоохоронними органами Фортуною Федором було здійснено перевірку відбуття адміністративного стягнення у вигляді суспільно корисних робіт.

Після проведення перевірки та складання акту у приміщенні Костянтинівської селищної ради відбулося обговорення Порядку виконання адміністративного стягнення у вигляді суспільно корисних робіт та затвердженого Переліку видів та об’єктів, визначених для виконання суспільно корисних робіт.