Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Нові придбання у відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг

20.06.2018
КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська»

Комунальний заклад «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» рокує вперед і продовжує працювати над тим, щоб до нас на відпочинок підопічні йшли не лише за позитивними емоціями, а за оздоровленням.

Депутатський корпус Южноукраїнської міської ради відноситься з порозумінням до категорії людей з якою ми працюємо, а це люди похилого віку та особи з інвалідністю, які є дуже вразливими та потребують великої уваги до себе.

Завдяки підтримки депутата Южноукраїнської міської ради Кривіцької Жанни Олександрівни у комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» з'явилась можливість придбати за кошти депутатського фонду тренажер «Шведська стінка» для відпочиваючих відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг.

Тренажер «Шведська стінка» допоможе зміцнити хребет і розробити суглоби. Заняття на шведській стінці подарують заряд бадьорості і гарного настрою і навіть допоможуть усунути ряд порушень з боку центральної нервовової системи - таких, наприклад, як неврастенія, неврози, вегето-судинна дистонія. В результаті витягується хребет, що особливо корисно нашим підопічним, які ведуть в більшості сидячий спосіб життя.

Велика подяка за надану матеріальну допомогу комунальному закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська»!