Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Співпраця на благо територіальної громади міста

12.06.2018
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У вівторок, 12 червня, відбулась зустріч керівництва виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради та головного бюджетоутворюючого підприємства міста Южно-Української атомної електростанції. Секретар міської ради Людмила Дзюбенко та директор АЕС Володимир Лісніченко за круглим столом в мерії обговорили перспективи співпраці. Учасниками діалогу були також заступники міського голови, керівники виконавчих органів ради, представники профкому та спеціалісти АЕС.

Говорили про важливість підтримки партнерських стосунків на благо територіальної громади міста-супутника атомної електростанції.

     - Ми зацікавлені в розвитку міста, створенні комфортного середовища для його мешканців. Адже велика частина з них – члени нашого трудового колективу, їх сім’ї, - наголосив Володимир Лісніченко. Новий очільник міста в свою чергу, зазначила, що створення умов для безаварійної роботи атомної електростанції - один з пріоритетів для міської влади, бо це насамперед - безпека городян.

Учасники зустрічі окреслили коло питань над якими працюватимуть разом. Зокрема йшлося про вивід з кризового стану комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство», просування медичної реформи, забезпечення правопорядку та інше. Домовились створити робочі групи, які визначать напрямки, які вимагають докладання спільних зусиль, у тому числі з залучення інвестицій у місто.