Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Зустріч з Богданом Грицевичем

06.06.2018
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

6 червня для активних та творчих пенсіонерів нашого міста, комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» була організована зустріч з Богданом Грицевичем, який є у місті Южноукраїнську координатором фестивалю можливостей людей поважного віку "ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ. ЗОЛОТІ РОКИ" – Україна» міст – супутників АЕС України.

Основна мета зустрічі - фестивалю: Встановлення контактів між представниками цієї вікової групи всіх міст - супутників АЕС України для того, щоб підвищувати життєздатність учасників, почуття власної гідності і довговічність. Проведення фестивалю планується у вересні цього року у Болгарії.

Богдан Грицевич розповів усі деталі проведення конкурсу, а також зацікавив слухачів інформацією про історичні місця нашого краю та запросив всіх бажаючих на екскурсію мальовничими краєвидами річки Південний Буг.

            Зустріч вийшла цікавою та захоплюючою, кожен отримав для себе корисну та вичерпну інформацію про фестиваль та умови участі у ньому.

            За детальними умовами участі у фестивалі звертайтеся до координатора в нашому місті -   Грицевича Б. за тел.. 097 550 17 94.