Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся Відкритий обласний турнір з настільного тенісу серед юнаків та дівчат пам’яті Героя України Н.І. Бялика.

04.06.2018
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

2 червня 2018 року в селищі Радсад Миколаївської області відбувся Відкритий обласний турнір з настільного тенісу серед юнаків та дівчат пам’яті Героя України Н.І. Бялика.

Вихованці відділення настільного тенісу комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька  спортивна  школа» теж прийняли участь у цих змаганнях та показали бойовий настрій на перемогу

 В результаті проведених зустрічей на турнірі команда КЗ ЮДЮСШ виборола два перших місця, одне друге місце, одне трете місце, а також посіла четверте загальнокомандне місце серед дев’яти команд та була нагороджена кубком та грамотою. 

В віковій категорії дівчата 2007 - 2008 років народження кращий результат показала Шутєєва Поліна (2008 р.н.) та  посіла  І місце.

В віковій категорії дівчата 2009 року народження та молодші  ІІ місце зайняла Маслак Аліна (2010 р.н.)

В віковій категорії юнаки 2009 року народження Шестірнін Юрій (2010 р.н.)  посів  ІІІ місце.

В віковій категорії жінки 60+ учасниця відділення КЗ ЮДЮСШ «Спорт для всіх» Бах Марія Миколаївна посіла ІІІ місце.

 Юні  спортсмени не тільки підвищили свою спортивну майстерність, а й ще раз підтвердили, що настільний теніс - це маса позитивних емоцій.

Бажаємо тренеру - викладачу  відділення настільного тенісу КЗ ЮДЮСШ Кордолєвському Кирилу Валерійовичу  та  його вихованцям  перемог та призових місць.