Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Новинки у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська»

01.06.2018
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

Новинки у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська»  вже стали звичайним явищем. Так 30 травня 2018 у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг свою роботу розпочав фіто-бар.

Фіто-бар – це місце, де можна насолодитись ароматним напоєм з м’яти, меліси, шипшини  та багатьох інших трав на різні смаки та від різноманітних хвороб. Тобто все те, що так необхідно людині для оздоровлення. Вплив фіточаїв на організм надзвичайно широкий – від швидкого відновлення енергії та сил до зняття загальної втоми та нервового напруження.

Запровадження цієї послуги стало можливим завдяки небайдужого ставлення  до вразливої категорії населення приватного підприємця Плахотніна Сергія Андрійовича, який благодійно виготовив та встановив меблі для фіто-бару. Щиро вдячні йому за таку  допомогу, відплатою за це  буде посмішка та гарний настрій відпочиваючих відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг, адже ми цінуємо кожну позитивну емоцію наших підопічних.