Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Запрошуємо роботодавців скористатися «Електронним кабінетом  роботодавця» – новим сучасним сервісом служби зайнятості

11.05.2018
Южноукраїнський міський центр зайнятості

Державна служба зайнятості активно впроваджує нові сучасні сервіси з надання послуг роботодавцям з використанням інтернет-технологій.

«Електронний кабінет роботодавця» – це інформаційно-комунікаційний сервіс для  роботодавців, який доступний на новому веб-сайті Державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище  зайнятості». Скористатись сервісами нового сайту можливо за посиланням https://www.dcz.gov.ua.

«Електронний кабінет роботодавця» зорієнтований, насамперед, на економію часу роботодавців та підвищення ефективності їх взаємодії зі службою зайнятості.

Роботодавець має змогу переглянути актуальність реквізитів свого підприємства, що зареєстровані в центрі зайнятості, історію направлень центром зайнятості працівників, виконання договорів на громадські та роботи тимчасового характеру. Також передбачена можливість переглядати звіти форм 3ПН, 4ПН, 1ПА, які подавались до центру зайнятості, стан укомплектування заявлених вакансій, можливість отримання такої послуги як компенсація єдиного внеску та тематику семінарів для роботодавців.

Отримати доступ до такої послуги дуже просто. Для цього роботодавцю необхідно звернутись до центру зайнятості, надати йому адресу електронної пошти та отримати логін і пароль, за допомогою яких авторизуватися та отримати доступ до власного електронного кабінету.

Роботодавці, які вже створили та користуються «електронними кабінетами», відзначають актуальність та зручність даного сервісу, адже це забезпечує прозорість та надає можливість більш швидко отримувати необхідну інформацію та послуги.

Сподіваємось, що послуги та нововведення служби зайнятості стануть в нагоді всім клієнтам центру зайнятості.