Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Сьогодні южноукраїнці відзначають День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

09.05.2018
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні у місті Южноукраїнську відзначається День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Розпочалися заходи мітингом на Площі Перемоги та покладанням квітів до Стели Меморіального комплексу Захисникам Вітчизни. До виступу були запрошені міський голова Віктор Пароконний, генеральний директор ВП "Южно –Українська АЕС" Володимир Лісніченко, голова ради ветеранів війни, праці та Збройних Сил України В’ячеслава Громенко.

Продовжились урочистості концертною програмою за участю духового оркестру "Gard Band", вокального колективу Южноукраїнського міського центру культури та дозвілля", вихованців дитячої школи мистецтв.

Нагадуємо, День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відзначається з метою гідного вшанування подвигу Українського народу, його визначного внеску у перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, висловлення  поваги усім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни.