Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Пізнавальна екскурсія на Южноукраїнській атомній електростанції

26.04.2018
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

Для організації дозвілля 26 квітня 2018 року за ініціативи комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» для відпочиваючих відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг було організовано цікаву та пізнавальну екскурсію на відокремленому підрозділі енергогенеруючої компанії НАЕК «Енергоатом» Южноукраїнська атомна електростанція.

У рамках екскурсії об'єктами енергокомплексу відпочиваючі відділення відвідали оглядовий майданчик Ташлицької ГАЕС та учбово-тренувальний центр.

Завдяки цікавій подорожі відпочиваючі дізналися про роботу підприємства, про процес виробітку електроенергії, а також про роль Южно-Українського енергокомплексу в забезпеченні енергонезалежності України. За допомогою спеціальних макетів фахівці управління інформації та громадських зв'язків ВП ЮУАЕС продемонстрували присутнім будову ядерного реактора та принцип роботи основного обладнання АЕС.

Висловлюємо подякуємо керівництву ВП «ЮАЕС» за можливість проведення екскурсії та незабутні враження які отримали наші підопічні.