Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Обстеження території на наявність несанкціонованих сміттєзвалищ

26.04.2018
Управління екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин ЮМР

У квітні 2018 року проведено плановий виїзд комісії з питань поводження з безхазяйними відходами, яка діє в м. Южноукраїнську відповідно до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 01.03.2017 № 58 «Про створення постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території міста Южноукраїнська».

Комісією проведено  обстеження території та околиць міста Южноукраїнська. Під час перевірки виявлено території накопичення відходів, які утворились протягом зимового періоду.

На даний час проводиться робота з комунальними підприємствами міста, фізичними та юридичними особами підприємницької діяльності, гаражними кооперативами та громадськими об’єднаннями, спрямована на  ліквідацію накопичених відходів.

Враховуючи вищевикладене, з метою забезпечення благоустрою в місті, покращення його санітарного стану, формування сприятливого для життєдіяльності людини середовища, пропонуємо не бути байдужими суб’єктів господарювання, які проводять свою господарську діяльність на території міста Южноукраїнська, та організовувати роботу з прибирання територій, прилеглих до підприємств, магазинів, закладів побутового обслуговування та інших об’єктів.

На фото: накопичення відходів в районі автозаправки «Укртатнафта» по вул. Дружби Народів

На фото: за парканом бувшого ГАРД автотранспорту, Комунальна зона, 7

На фото: біля гаражного кооперативу «Каскад-2»

На фото: накопичення відходів в районі інфекційного відділення міської лікарні по вул. Набережна Енергетиків