Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Участь педагогів відділення соціальної реабілітації дітей з інвалідністю у навчальному тренінгу

23.04.2018
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

Педагоги-практики в своїй роботі найчастіше орієнтуються на досвід – свій і колег. І, звичайно, величезний інтерес представляє педагогічна наука та практична психологія.

20-21 квітня 2018 року педагоги відділення соціальної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  м. Южноукраїнська» - вчитель – реабілітолог Токмакова Ірина Георгіївна та практичний психолог Сухорукова Наталія Костянтинівна -  взяли участь у навчальному тренінгу «Впровадження корекційно – розвивальних технологій в освітній процес». Викладач – Заплатинська Алла Богданівна - кандидат педагогічних наук, доцент кафедри ортопедагогіки Факультету корекційної педагогіки та психології Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова.

Нормативна база щодо інклюзивної форми навчання в Україні; неврологічні та психолого – педагогічні основи сенсорного розвитку дитини; технології формування сенсорного досвіду в ранньому та дошкільному віці - ці та інші питання розглянуто на тренінгу.

Конструктивна дискусія та спілкування педагогів сприяють підвищенню компетентності, педагогічної майстерності.