Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

21 квітня відбувся «ЧистоFEST’2018»

23.04.2018
Южноукраїнський міський центр культури та дозвілля

21 квітня відбувся «ЧистоFEST’2018». Захід організували та провели: Южноукраїнська міська рада, управління молоді, спорту та культури, Южноукраїнський міський центр культури та дозвілля,  ВП «Южно-українська АЕС», ВП ГО «Українське ядерне товариство», організація молоді ВП ЮУАЕС.

Участь в прибиранні історичної місцевості «Скеля Пугач» взяли близько 70 активних  жителів міста, які проявили свою громадську позицію. Для першого разу – не поганий результат.

Продовжився «ЧистоFEST’2018» на території ФОК «Іскра» висадкою дерев та сосен. Приємним закінченням корисної справи став пікнік та сувенірна продукція від організаторів заходу.

Напередодні, 20 квітня на площі ПК «Енергетик» відбувся концерт у підтримку екологічного заходу «ЧистоFEST’2018» за участю: групи фітнесу та спортивної аеробіки «Екстрім, аматорського колективу Южноукраїнського міського центру культури та дозвілля, вокального народного художнього колективу «Адажіо», викладача вокалу дитячої школи мистецтв Лариси Руських, викладача естрадного вокалу Южноукраїнського центру дитячої та юнацької творчості Валерії Михайленко,  Анастасії Малик та Ксюші Лук’янової.

Організатори заходу висловлюють щиру подяку всім учасникам заходу та активним,  небайдужим жителям міста Южноукраїснька.

Дякуємо, що цей день провели з користю!