Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання 36 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання

19.04.2018
Відділ забезпечення депутатської діяльності

19 квітня 2018 року відбулося засідання 36 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання під головуванням міського голови Віктора Пароконного, на якій розглянуто 53 питання порядку денного.

В роботі сесії взяли участь 30 депутатів Южноукраїнської міської ради, начальники управлінь та відділів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, комунальних підприємств міста, ЗМІ, голови ОСББ та  мешканці міста.

Депутатами міської ради  прийнято рішення про виділення коштів з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень для вирішення соціальних питань в місті.

Також було прийнято рішення про внесення змін  до бюджету міста Южноукраїнська на 2018 рік.

Міською радою  погоджено припинення повноважень депутата Южноукраїнської міської ради сьомого скликання за виборчим списком Української партії «Єдність» Клименка Р.І.

На засіданні міської ради затверджено Інвестиційний проект «Реконструкція будівлі під дошкільний навчальний заклад (будівля колишньої дитячої поліклініки) за адресою: бульвар Шкільний, 10, в м. Южноукраїнськ».

Депутати прийняли рішення про внесення доповнення до міської Комплексної програми з розроблення містобудівної документації території для формування містобудівного кадастру міста Южноукраїнська Миколаївської області на 2018-2022 роки; введення мораторію на забудову, встановлення тимчасових споруд та малих архітектурних форм на проспекті Незалежності; розроблення комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та їх архітектурних типів на території міста Южноукраїнська.

Міською радою заслухано інформацію про проведення громадських слухань у місті Южноукраїнську.

Під час роботи депутатами міської ради прийняті рішення  про надання згоди учасникам та воїнам АТО  на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  у 6-му мікрорайоні міста  Южноукраїнська та з інших питань земельного врегулювання на території  міста.»

Результати поіменного голосування міського голови та депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання 36 сесії від 19.04.2018.