Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Надходження та використання бюджетних коштів за період з 06.04.2018 по 12.04.2018

13.04.2018
Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до загального фонду міського бюджету надійшло податків і зборів у сумі 1 993,3 тис. грн., із них: 1 587,2 тис. грн. – надходження податку на  доходи  фізичних  осіб та  42,2 тис. грн. – земельного податку.

З міського бюджету профінансовано видатки з урахуванням субвенцій з державного та обласного бюджетів в сумі 7 665,2 тис. грн. з них на: виплату заробітної плати з нарахуваннями –3 334,9 тис. грн., оплату енергоносіїв – 7,5 тис. грн., продукти харчування – 385,6 тис. грн., а також на інші видатки – 943,6 тис. грн., а саме на: придбання: канцелярських та господарчих товарів, бензину, призів, музичних інструментів, комплектуючих  до оргтехніки, запчастин до автомобіля, ламп, столів. Також направлено кошти на: експлуатаційні витрати, вивіз та захоронення твердих побутових відходів, технічне обслуговування пожежної сигналізації, пожежних рукавів та гідрантів, поточний ремонт приміщень ЦСПР, очищення зовнішньої системи каналізації ДНЗ №2, безкоштовний проїзд пільгової категорії громадян на міських та приміських маршрутах автотранспортом, матеріальну допомогу інвалідам, малозабезпеченим громадянам непрацездатного віку, учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС, сім’ям, які виховують дітей,  хворим на онкологічні захворювання, забезпечення малозабезпечених пенсіонерів, громадян міста гарячими обідами та продовольчими наборами, придбання продуктів харчування хворим на туберкульоз, відшкодування коштів на харчування донорів, передплату на придбання підручників та пресу гідравлічного, оплату за виконані роботи з капітального ремонту 2-х ліфтів в житловому будинку бул.Цвіточний,8 п.1,2 з урахуванням технічного нагляду.

За  рахунок  коштів  субвенцій  з  державного  та обласного бюджетів проведено видатки в сумі 2 993,6 тис. грн., а саме на: виплату заробітної плати з нарахуваннями за рахунок: медичної субвенції – 1 464,2 тис. грн. та освітньої субвенції – 1 424,0 тис. грн.; захоронення та вивіз побутових відходів, відрядження працівників, бактеріальні дослідження за рахунок залишку медичної субвенції в сумі 15,1 тис. грн.; відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань – 34,7 тис. грн.; надання пільг на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу окремим категоріям громадян відповідно до законодавства – 1,2 тис. грн.; виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом "гроші ходять за дитиною" та оплату послуг із здійснення патронату над дитиною та виплату соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя – 54,4 тис. грн.