Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання позачергової 35 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання

12.04.2018
Відділ забезпечення депутатської діяльності

12 квітня 2018 року відбулося засідання позачергової 35 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання під головуванням міського голови Віктора Пароконного, на якій розглянуто 1 питання порядку денного.

В роботі сесії взяли участь 19 депутатів Южноукраїнської міської ради, начальники управлінь та відділів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, комунальних підприємств міста, ЗМІ, голови ОСББ та  мешканці міста.

Депутати прийняли рішення про  припинення повноважень голови постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку, підприємництва, бюджету, фінансів і цін Узунова В.М. та обрали головою комісії Курдасова О.О., припинення повноважень голови постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності  Палія О.О. та обрали головою комісії Сніткова С.М., припинення повноважень голови постійної комісії з питань законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, оборонної роботи та мобілізації, регуляторної політики та депутатської етики, надання безоплатної первинної правової  допомоги та інших питань Бабича В.В. та обрали головою комісії Рибакову Л.А.

 

Результати поіменного голосування міського голови та депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання  35 сесії від 12.04.2018.