Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Казначейство м. Южноукраїнська інформує

30.03.2018
Управління Державної казначейської служби України

 27 березня 2018 року у приміщенні Управління ДКСУ у м.Южноукарїнську пройшла зустріч начальника Головного управління ДКСУ у Миколаївській області Лук’яненко О.В.  з бюджетними установами м.Южноукраїнська, які є клієнтами казначейства з питання пріорітетних завдань , які стоять перед казначейством та бюджетними установами  в 2018 році- це здійснення розрахунково-касового обслуговування клієнтів казначейства- розпорядників (одержувачів) коштів бюджету через систему дистанційного обслуговування «Клієнт казначейства-Казначейство». Згідно  розпорядження Кабінету Міністрів України  від 15 листопада 2017 року № 816-р  «Деякі питання дистанційного обслуговування розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів». п.2 визначено, що з 1 січня 2018 року на казначейське обслуговування  через систему дистанційного обслуговування «Клієнт казначейства-казначейство» перейдуть розпорядники (одержувачі)коштів державного бюджету, а з 1 квітня 2018 року - розпорядники (одержувачі) коштів місцевого  бюджету.

Були обговорені проблемні питання разом з розпорядниками коштів, які необхідно вирішити в найближчий час по своєчасному переходу всіх бюджетних установ на дистанційне обслуговування.

Крім того,начальник Головного управління  Лук’яненко О.В .повідомила, що на виконання наказу Державної казначейської служби України (далі - Казначейство) від 27.12.2017 № 421 створена Система подання електронної звітності розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів і державними цільовими фондами  - АС «Є-Звітність», яка вважається пріоритетним напрямком для впровадження в органах Казначейства у 2018 році. У період з лютого по березень 2018 року казначейською службою проводилися вибіркові   тестування звітності, а з 1 квітня  2018 року подання електронної звітності для  розпорядників  коштів державного та місцевого бюджетів  буде обов’язковою.