Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Розвиток плодоовочівництва – реальна можливість самозайнятості

30.03.2018
Южноукраїнський міський центр зайнятості

Днями в Южноукраїнському міському центрі зайнятості відбувся навчальний семінар "Ефективне ведення сільського господарства", проведений представниками благодійного фонду «ЛАСКА» в рамках реалізації Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва. В семінарі взяли участь 19 зацікавлених осіб з числа зареєстрованих безробітних.

Сьогодні агробізнес в усьому світі стрімко розвивається. На полях впроваджуються нові технології, які дозволяють автоматизувати процес виробництва. І українські аграрії також намагаються слідувати новим тенденціям. От тільки більшість із них не знає, як використовувати новітні технології у своєму виробництві. Саме тому представником фонду було надано інформацію як створювати, використовувати й оцінювати нові технології в повсякденному бізнесі. Та найголовніше те, що присутнім на живих прикладах продемонстрували  усі переваги технологічних рішень і майбутні результати від їх впровадження.

По закінченню семінару тренер та відвідувачі обмінялись питаннями – відповідями з відповідної тематики.  Найбільш зацікавлені учасники  залишили заявки на розсилку нової інформації засобами Інтернет з метою повного та своєчасного ознайомлення з актуальними пропозиціями від проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва.