Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Проведена зустріч з керівниками дошкільних навчальних закладів та шкіл міста

29.03.2018
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

Інформаційно–роз’яснювальна робота населенню є одним із головних напрямків роботи комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  м. Южноукраїнська».

29 березня 2018 року у приміщенні управління освіти Южноукраїнської міської ради соціальним працівником Мороз Н.В. проведена зустріч з керівниками дошкільних навчальних закладів та шкіл міста. У ході зустрічі було роз’яснено основні напрямки роботи комунального закладу та умови надання пільг і соціальних послуг населенню міста.

Під час зустрічі підіймалось питання про надання матеріальної допомоги з міського бюджету онкохворим особам, про яке присутнім розповіла головний спеціаліст департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради Журавльова І.В.

Завдяки співпраці комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  м. Южноукраїнська» та управління освіти Южноукраїнської міської ради педагогічні колективи зможуть скористатися інформацією про пільги та допомоги які діють в місті.